AUTO

Aplicatia digitala ,,AMIABILA"

“Incepand cu data de 15 octombrie 2022 a devenit operationala aplicatia digitala ,,AMIABILA” prin care conducatorii auto au posibilitatea de a completa  in format electronic formularul de ,,Constatare amiabila de accident”. Descarca aici: sau scaneaza codul QR:”

DETALII ASIGURARE

RCA este o asigurare obligatorie pentru toți posesorii de vehicule înmatriculate în România, persoane fizice sau juridice, ce este reglementată de Legea 132/2017 și de Norma 20/2017 emisă de către ASF. Această asigurare acoperă prejudicii terților pagubiți din vina conducătorilor vehiculelor asigurate, în unul și același accident, până în limita a 1.220.000 euro pentru pagube materiale și 6.070.000 euro pentru vătămări corporale și decese.

Legislația incidentă prevede faptul că odată cu încheierea poliței de asigurare obligatorie RCA, asiguratul poate încheia cu același asigurator și o poliță facultativă, care-i dă dreptul, în condițiile prevăzute de lege, să se adreseze acestuia în cazul în care a suferit un prejudiciu din vina unui vehicul înmatriculat în România care era asigurat RCA. Aceasta poliță poartă numele de poliță de „decontare directă”, ea fiind ofertată odată cu polița RCA, însă achiziția ei este opțională pentru asigurat.

Procedura BAAR pentru asiguratul cu risc ridicat pentru RCA:

https://www.baar.ro/asigurati-cu-risc-ridicat/

DETALII ASIGURARE

Este o asigurare mai complexă a vehiculelor. În funcție de asiguratorul ales, poți opta pentru diverse acoperiri suplimentare: avarie totală și / sau furt, extindere teritorială, asistență rutieră, furt / deteriorare bagaje, invaliditate / deces etc.

Te ajutăm să selectezi rapid toate ofertele, ca să incluzi în asigurarea ta CASCO acoperirile cele mai importante pentru tine, la cel mai bun preț.